İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Şakire Sadi Obdan İlkokulu

Şakire Sadi Obdan İlkokulu

Cevatpaşa Mah. Gökhan Sokak No 4 Bayrampaşa/İstanbul
Vizyon
Şakire Sadi Obdan İlkokulunu; Saygın, Güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmek. Mükemmel bir Dünya için, kendini ve toplumunu sürekli geliştiren, bilimsel düşünen özgür insanlar yetiştirmektir. Öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen gereksinimlerine yanıt verebilecek Çağdaş, Bilgili, Katılımcı ve Aydın Bireyler olarak yetiştirmektir. Çağdaş bir Dünya İnsanı yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunmaktır.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkeleri doğrultusunda; Çağdaş, Laik, Demokrat, Katılımcı, Yaratıcı, Bilimsel bir Eğitim anlayışı ve nitelikli Eğitim-Öğretim ile hem bir eğitim kurumuna, hem de meslek ve toplum hayatına, uygarlığın getirdiği nitelikte değişme ve gelişime açık, aydın bireyler yetiştirmek. Bilim Çağında, Yöresel Kimliği ve Milli değerlerini koruyabilen, bilgisini referans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, Özgür, Demokrat, Girişken, Genç ve Dinamik nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
sabah 8:00 akşam 18:00
kalorifer sistemi.
iett-tramvay mesafesi 50 mt.
Adres:Cevatpaşa Mah. Gökhan Sk No:4 Bayrampaşa/İstanbul Tel:212-618 48 16
ilçe merkezine uzaklık 5 km.