İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Şakire Sadi Obdan İlkokulu

Vizyonumuz

• Şakire Sadi Obdan İlkokulu'nu; Saygın, Güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmek.

• Mükemmel bir Dünya için, kendini ve toplumunu sürekli geliştiren, bilimsel düşünen özgür insanlar yetiştirmektir.

• Öğrencilerimize Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda, nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen gereksinimlerine yanıt verebilecek "Çağdaş, Bilgili, Katılımcıve Aydın Bireyler" olarak yetiştirmektir.

• Çağdaş bir Dünya İnsanı yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunmaktır.

• Eğitim Teknolojileri ile donatılmış, çevresine öncülük eden; Öğrencilerini, yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler olarak yetiştiren, tüm çalışanlarının her gün, daha ileriye ulaşmak için çaba içerisinde olduğu, en kaliteli eğitim kurumlarından biri olmaktır.

• Okulun içinde yer aldığı doğal çevrenin,öğrenci eğitiminde çok önemli bir etken olduğunun bilinci ile,bu doğal çevreyi korumak ve geliştirmektir.

• Öğrencilerin yetenekleri ve hobileri doğrultusunda yaratıcılıklarını keşfetmelerini sağlamak amacıyla, işlenen derslerin bir devamı niteliğinde olan ders dışı yetenek etkinliklerini geliştirmektir.

Yayın: 17.12.2012 - Güncelleme: 29.12.2021 16:54 - Görüntülenme: 1245